Denna blogg baseras på intresset för läget i Östersjöregionen. Bloggen skall inte ses som påverkan av läsarna och ni väljer själva om ni vill ta del av det som publiceras.

onsdag 2 augusti 2017

2/8 Beredskapsövning med Su-35 och MiG-31BM i KarelenVästra milots jaktflygregemente i Karelen, är satt i beredskap under flygtaktiska övningar, meddelar milots presstjänst.
”I övningarna deltar besättningar i jaktflygplan MiG-31BM, Su-35 och Su-27. Flygförare och underhållspersonal förbereder materielen för flygning, undfly från en fingerad fiendes attack, och ombasera till operativa flygfält”, - meddelade milot.
Dessutom, skall besättningarna genomföra fångning av gränskränkare, öva störsändning och använda telekrigmedel. Flygförarna skall öva antirobot-manövrering och genomföra elektroniska skott på kryssningsrobotar och strategiska bombflygplan tillhörande en fingerad fiende.
”Övningarnas huvudmål är att kontrollera beredskapen hos flygande personal att genomföra strids- och specialuppgifter, samt även praktiska övningar av nya taktiska metoder och aktionsmetoder med fullt utnyttjande av stridskapaciteten hos materielen. I övningarna deltar cirka 30 flygplan Su-35, MiG-31BM och Su-27”, - meddelar milot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar